top of page

Plavuizen & vloertegels verwijderen

7 dagen per week inzetbaar, 7 dagen per week bereikbaar, landelijke dekking. Stuur gemakkelijk foto's via whatsapp OF bel ons direct voor meer informatie OF vul het formulier in en wij bellen u direct terug!

Depositphotos_19461693_XL.jpg


"nu de vloer nog"
 


wij verwijderen uw plavuizen of tegelvloer gemakkelijk en snel

PLAVUIZEN & Tegelvoeren

Flink vloerverwijdering is specialist op het gebied van het verwijderen van plavuizen, natuursteen tegels en alle andere soorten vloertegels. Gemiddeld kunnen wij met 1 team tot 70m2 plavuizen per dag verwijderen. Wij zorgen dat in de loop van de ochtend de container geplaatst word en voeren alle troep netjes voor u af in de container, de volgende dag word die weer opgehaald.

U kunt ons appen, mailen of bellen voor meer informatie of direct een prijs en datum om de dienst uit te voeren. Doorgaans kunt u binnen 7 dagen bij ons terecht, vraag naar de mogelijkheden.

 

landkaartje-flink.png

Flink vloerverwijdering is altijd inzetbaar, 7 dagen per week en is altijd bereikbaar. Wij begrijpen als geen ander hoe benauwend de situatie kan zijn waar u in kunt zitten. "er moet gefreesd worden" "over twee dagen komt de nieuwe vloer al" "alles zit verlijmd" Speciaal voor spoedklussen hebben wij 4 volledige teams elke dag beschikbaar. De andere teams vertrekken middels de planning en dekken heel Nederland (ook de wadden eilanden)

Als u met ons zaken doet kunt u professionaliteit verwachten, dat wij al onze afspraken nakomen, dat er uiterst vakkundig gewerkt word met de juiste expertise, dat er vriendelijke goed opgeleide of ervaren vakmannen komen, dat we meedenken in oplossingen.

bottom of page