top of page

Marmoleum & Linoleum verwijderen

7 dagen per week inzetbaar, 7 dagen per week bereikbaar, landelijke dekking. Stuur gemakkelijk foto's via whatsapp OF bel ons direct voor meer informatie OF vul het formulier in en wij bellen u direct terug!

marmoleum-linoleum-verwijderen.jpg


"nu de vloer nog"
 


wij verwijderen uw verlijmde marmoleum of linoleum vloer gemakkelijk en snel

Linoleum of Marmoleum Verwijderen

Heeft u een marmoleum of linoleum vloer? Wij halen deze met de juiste expertise en gereedschappen professioneel weg. Naast het verwijderen van de marmoleum of linoleum voeren wij de troep ook netjes af

 

landkaartje-flink.png

Flink vloerverwijdering is altijd inzetbaar, 7 dagen per week en is altijd bereikbaar. Wij begrijpen als geen ander hoe benauwend de situatie kan zijn waar u in kunt zitten. "er moet gefreesd worden" "over twee dagen komt de nieuwe vloer al" "alles zit verlijmd" Speciaal voor spoedklussen hebben wij 4 volledige teams elke dag beschikbaar. De andere teams vertrekken middels de planning en dekken heel Nederland (ook de wadden eilanden)

Als u met ons zaken doet kunt u professionaliteit verwachten, dat wij al onze afspraken nakomen, dat er uiterst vakkundig gewerkt word met de juiste expertise, dat er vriendelijke goed opgeleide of ervaren vakmannen komen, dat we meedenken in oplossingen.

bottom of page