top of page

verlijmde houten vloeren & planken verwijderen

7 dagen per week inzetbaar, 7 dagen per week bereikbaar, landelijke dekking. Stuur gemakkelijk foto's via whatsapp OF bel ons direct voor meer informatie OF vul het formulier in en wij bellen u direct terug!

houten-vloeren-verwijderen.jpg


"nu de vloer nog"
 


wij verwijderen uw verlijmde massieve houten vloeren en planken vloeren

verlijmde houten vloeren verwijderen en afvoeren

Heeft u een houten vloer die verwijderd dient te worden? Flink vloerverwijdering is hierbij uw partner, wij halen houten vloeren direct op beton verlijmd weg voor een scherp tarief en zijn zeer snel inzetbaar. Ook als er een ondervloer onder zit kunnen wij of enkel de toplaag het hout dus verwijderen of ook de ondervloer.

 

landkaartje-flink.png

Flink vloerverwijdering is altijd inzetbaar, 7 dagen per week en is altijd bereikbaar. Wij begrijpen als geen ander hoe benauwend de situatie kan zijn waar u in kunt zitten. "er moet gefreesd worden" "over twee dagen komt de nieuwe vloer al" "alles zit verlijmd" Speciaal voor spoedklussen hebben wij 4 volledige teams elke dag beschikbaar. De andere teams vertrekken middels de planning en dekken heel Nederland (ook de wadden eilanden)

Als u met ons zaken doet kunt u professionaliteit verwachten, dat wij al onze afspraken nakomen, dat er uiterst vakkundig gewerkt word met de juiste expertise, dat er vriendelijke goed opgeleide of ervaren vakmannen komen, dat we meedenken in oplossingen.

bottom of page