top of page

Parketvloer en spaanplaat ondervloer verwijderen

7 dagen per week inzetbaar, 7 dagen per week bereikbaar, landelijke dekking. Stuur gemakkelijk foto's via whatsapp OF bel ons direct voor meer informatie OF vul het formulier in en wij bellen u direct terug!

Parketvloer verwijderen1.jpg


"nu de vloer nog"
 


met ride-on van 1200 kilo halen wij zeer professioneel uw parketvloer en spaanplaat ondervloer uit de woning

parketvloer en spaanplaat ondervloer verwijderen

Een parketvloer verwijderen met spaanplaat ondervloer die weer verlijmd is op een zandcement dekvloer is één van de moeilijkste vloeren die je kunt verwijderen, zonder professioneel apparatuur is het niet mogelijk om de vloer eruit te krijgen zonder dat je hele dekvloer kapot gaat. Wij halen deze specifieke parketvloeren weg met ride-on machines. Hieronder ziet u hoe zo'n machine werkt en gebruikt word. Op de ride-on parket verwijderaar zit een diamant-beitel door met deze machine en deze beitels te werken houdt u de best haalbare dekvloer over die mogelijk is. in 70% van de gevallen kunt u direct frezen of een nieuwe vloer plaatsen. Soms komt het voor dat u wat gaten met simpele grondmortel (van de gamma) dicht moet smeren nadat wij klaar zijn. En heel soms is uw dekvloer oud, verrot of poreus, in die gevallen zullen er meer oneffenheden zijn als wij de klus geklaard hebben.

 

landkaartje-flink.png

Flink vloerverwijdering is altijd inzetbaar, 7 dagen per week en is altijd bereikbaar. Wij begrijpen als geen ander hoe benauwend de situatie kan zijn waar u in kunt zitten. "er moet gefreesd worden" "over twee dagen komt de nieuwe vloer al" "alles zit verlijmd" Speciaal voor spoedklussen hebben wij 4 volledige teams elke dag beschikbaar. De andere teams vertrekken middels de planning en dekken heel Nederland (ook de wadden eilanden)

Als u met ons zaken doet kunt u professionaliteit verwachten, dat wij al onze afspraken nakomen, dat er uiterst vakkundig gewerkt word met de juiste expertise, dat er vriendelijke goed opgeleide of ervaren vakmannen komen, dat we meedenken in oplossingen.

bottom of page